The Winding Road


Candy probeerde opnieuw haar Mobiele Phone. Ingen service. Wat is erger? In het midden van Worden sneeuwstorm gestrand of krijgen hulp in de Vorm van arrogant tow-vrachtwagenchauffeur. Ga weg.
Maar de knipperlichten kwamen dichterbij.
Ze zuchtde in Eda. Ik kan hiermee omgaan. Ze knielde opgevouwen door het raam, maar niet kon er veel uitzien, behalve dat de gele knipperende lichten helderder Worden in haar achteruitkijkspiegel.
De Tot truck trok Stilstand Achter haar. Een deur zwiep open, en een mannelijke Vorm kwam tot uiting. Hij is het. Oke, dat ze ze een GAF toe zekere mate Relief van voelen. De sneeuw liet teken zien van geen opruimen. Stond ze op een Donkere Landweg ... Alleen. Haar Phone Mobiele had geen Receptie.
Haar Gewoon Geluk. In het midden van Nergens, en haar Ridder in glanzend pantser arriveerde in een sleepwagen. whist Alleen God hoe hij haar had gevonden.
Haar plan om haar eigen bed in New York wakker te Worden, is een gratis omweg genomen toen haar auto van de weg ijzige afscheidde. Handen van haar Haar kwetsen paniekgreep op het wiel. Haar Benen schudden nog horse van de auto, draaien als een gekke speelgoedtop. Haar leven knipperde voor haar ogen die Short momenten. Het Laatste wat ze moest Horen, is dat zo gezegd.
Nekkraan, haar blik volgde hem toen hij naar de kant van haar auto liep. De sneeuw zwaaide om hem hij op het raam sloeg. Met de grootste tegenzin, klikde ze op de knop om het te verlagen.
'Jij Oke?' Vroeg en hij naar leunde ooghoogte.
Kijkend naar zijn sudderende blauwe ogen, voelde ze alles oke behalve. Duwde ze haar haar onverschrokken Terug en knikte. 'Het is Mitch, toch?'
'Ja, Mitch Johnson ....'
'Het is Alleen ... niemand heeft nog de wegen behandeld ... ik een sloeg ijsje en de sloeg in the bank.' Schreeuwde ze in de stem van de Haar gevloekte quaver in stem. 'Denk je dat je me op de weg kan Helpen? De Ploeg binnenkort moet zijn ... "
'Dame, realiseert je dat je bent in Georgie. Er zijn geen sneeuwploegen in Elridge. Deze heb ik niet meer dan veel sneeuw twintig jaar gezien, zeker niet in de tien die ik heb hier gewoond. '
Hij stapte Terug Opende haar en deur. 'Je Laten we Daar weghalen.'
De wind sloeg door haar als ze in de sneeuw ging. Haar hoofd draaide Tegen de ontploffing, haar lichaam viel Terug. Hebben twee sterke Handen haar Gevangen. In een Snelle Beweging veegde hij zijn haar in Armen.
'Ik kan lopen', protesteerde ze.
'Niet laarzen to die.'
Riep ze niet, en haar stakte Greep op zijn jas. Surprise bij het warme, zwoele gevoel waar ze haar sprakeloos Verlaat. Ze is nooit gedragen. Zo is ze zich niet dat ze herinneren ooit Veilig in iemand's Armen voelde. Wat zei dat haar liefdesleven more ...
Voordat ze de tijd om Daar had te blijven, hielpde hij haar door zijn van de bestuurderszijde vrachtwagen. Diving, glijdde ze op de Stoel.
En bevroren. Twee enorme, Donkere ogen staarde naar haar. Een schreeuw stond in haar keel.
'Dat is Belangrijk. Hij zal je niet doen pijn zolang je niet te zitten probeert. HOUDT hij van het raam. Raak niets aan. Kijk ik naar je auto. '
Raak iets aan? Ze niet kon bewegen! Alleen hij haar gelaten had met een Hond, een Grote Hond. Nee, het is te groot voor een Hond. Een wolf. Alleen hij haar had met een wolf gelaten. SPRONG ze als de deur Dicht Achter haar sloeg. Hart Knuffelen, zij naar het dier zijwaarts glance. Waar had gehoord om ze nooit een Hond Recht in de ogen te kijken? Waren niet zijn oren Terug; Niet zijn haar is opgewekt. Grote bruine de Hond haar een GAF goofy grijns. Eigenlijk is hij aan het Lachen? Stoot hij zijn haar hoofd naar toe.
Oh, mijn God, ik ga dood!
Chapter Two -


De deur vloog open. 'Niet goed Nieuws. UW is vooras gebogen. Je zal niet overal Snel light. "
Candy springde Tegen zijn sneeuwbedekte Borst.
"Whoa Daar. Eenvoudig, dame. De ERGSTE Major zal doen het met je spit."
Hij is grapje? Whist hij niet echt dat hij haar met een ... ... a monster verlaten?
Mitch viel Schoot en haar omhoog in het midden, Dicht bij de brute die niet beweegde, Plek zijn bij het raam bewaakte.
"Zien? Een Grote teddybeer. Hij is een lab. De meeste labs zijn docile, Vriendelijke soorten en geen Major is uitzondering."
'Zeker, vriendelijk.'
'U kunt loslaten mijn arm.'
Ze haar liet los Greep. Warmte kreeg haar nek op. 'Het spijt me.' Ze ademde. "Dank je. Ik weet niet wat ik zou hebben als je niet gedaan had meegemaakt. Maar ... 'Ze nam nog een adem.' Iets idee hoe moet ik mijn vlucht maken? Ken jij mij naar iemand die of Atlanta rijden? '
Er een ontstond schattig grijns, en blauwe ogen Prachtige Gleed met onderdrukte amusement. Is hij aan haar aan het Lachen?
'Kijk, Dame'
'Candy,' bood ze aan.
'Kijk, Snoep. Besef ik dat u momenteel tunnelvisie ondervindt, maar moet u naar de foto Grotere kijken. U HOUDT Ervan om controle te zijn. Niet te graag vertellen wat te doen. Laat me maar je een paar Feiten geven. Uw auto onbruikbaar. Er is geen huurplaats voor mijlen. Ik ben honderd procent positief, er zijn geen vluchten die Atlanta verlaten. Niet Vanavond. Zelfs als je het maken naar het Vliegveld if dat je niet kan, zou je vast zitten. Niemand in hun Goede Geest is Erin gereden. We zitten de wegen hier niet Zand en hebben we geen sneeuwpaden.
"Je hebt het geluk dat ik naar Huis ging toen ik dat works. Net crushed je het station verliet ging uit de ELEKTRICITEIT. De telefoonlijnen onderaan zijn en hebben we een in de beste omstandigheden crappy cell reception.
Haar bloeddruk Steeg. Niemand zo met haar image gepraat. Ooit. Ze niet kon mensen Tegen haar praten verwachten en dat ze een succesvol Company zouden leiden. Oh, Heer, sind die Tränen in haar ogen wakker? Een andere ongeschreven Regel: Laat niemand naar haar emoties Verhuizen. Een teken van bepaalde zwakte. Zij die les al just geleerd ago. De zwakken slaagden er niet in. En ze Wilde-nee, nodig om te slagen.
'Breng me gewoon Terug naar dat dat je zei motel. Ik zal je niet Verder Storen. '
'Bang kan ik dat niet doen.
"Je maakt een grapje, toch? Dit is een grap?"
'Geen graph, dame. Met alle wind, ice cream viel sneeuw en een paar Grote boom een ​​mijl Terug, net trampled voorbij ik ging. Gelukkig niet heeft het me geraakt. We light Vanavond niet Terug naar Elridge. Fulton is nog eens op de twaalf mijl weg en het is zelfs Kleiner. Heeft geen motel. "
Candy staarde to hem, angst om haar te richten rug. 'Wat ga ik dan doen?'
"Het enige wat je nu moet doen is om uit dit weer te komen. Ik haal je auto aan en haal uit de weg. Er is geen zin om het overal te slepen totdat ik het Terug naar het station of nemen. Mijn Huis is op de weg een manier. Het is niet leuk, maar je wordt warm en Droog. Ik geef je mijn Woord, zodra het weer heldert, breng ik je naar Atlanta. Nu is het een lange dag geweest. '
Hij heeft geen ander Woord gezegd, doe maar de de gaten truck.

Comments